Tuotteet

Hamppuelintarvikkeet

Kokonainen hampunsiemen on hamppuelintarvikkeiden perusta. Siementä voi hyvin käyttää sellaisenaan ja saada kaikki hampun hyvät ravinteet yhdessä hyvin säilyvässä ”paketissa”. Siemenestä saadaan kuitenkin valmistettua myös tuotteita, joiden käyttö on helpompaa ja monipuolisempaa. Tuotevalikoimassamme ovat mm. kylmäpuristettu hamppuöljy, kuorittu hampunsiemen, hamppuproteiini ja hamppurouhe. Tuotteesta riippuen voidaan ravinteiden saannissa tarpeen mukaan painottaa joko öljyn, proteiinin tai kuidun saantia.

Lisäksi teemme seoksia kuten hamppu-mysli, hamppu-kaurapuuro ja kaura & hamppuhelmet, missä käytämme kuorittua hampunsiementä yhtenä ainesosana. Myös hamppusuklaissamme on reilusti (20%) kuorittua hamppua.

Pääosin valmistamme tuotteet itse. Kuitenkin myslit ja suklaat teetämme näiden tuotantoon erikoistuneilla yrityksellä. Hamput toimitamme aina näihin meiltä.

Siirry verkkokauppaan

Hamppukosmetiikka

Hamppuöljy on loistava tuote ihon hoitoon, niin sisäisesti kuin ulkoisestikin käytettynä. Öljyn rasvahappokoostumus on optimaalinen sisältäen myös kasviöljyissä harvinaista gammalinoleenihappoa (GLA). Lisäksi öljyssä on runsaasti E-vitamiinia ja antioksidantteja.

 Olemme lopettaneet oman hamppukosmetiikan valmistuksen. Yritämme löytää valikoimaan kotimaista hamppukosmetiikkaa, mutta aikataulu toistaiseksi avoin.

Hamppuöljyämme voi sellaisenaan käyttää ihonhoitoon sekä sisäisesti nautittuna että ulkoisesti käytettynä.

Siirry verkkokauppaan

Muut elintarvikkeet

Camelinaöljy

Camelinaöljy on erittäin korkean omega-3 pitoisuuden omaava kylmäpuristettu kasviöljy. Lisäksi öljyssä on runsaasti antioksidantteja. Itä-Suomen Yliopiston tutkimuksissa on saatu suotuisia vaikutuksia kolesteroliarvoihin camelinaöljyllä.

kaura ja Gluteeniton kaura

Valikoimissamme ovat myös gluteeniton kaurahiutale ja lese. Kaurahelmi saattaa sisältää jäämiä gluteeniviljoista. Kaurahelmi on ravintorikas ja ekologinen vaihtoehto riisin korvaajaksi.

Härkäpapu

Härkäpapua tarjoamme helppokäyttöisenä rouheena. Erinomainen vaihtoehto korvaamaan lihaa tai ulkomaista soijaa.

Tilalla on myös viljelykokeet menossa soijasta ja linsseistä. Toivottavasti näistä saadaan myös myytävää elintarviketta markkinoille.

Siirry verkkokauppaan

Lemmikkieläin- ja rehutuotteet

Hamppu on hyvää myös hevosille, koirille, linnuille (myös ulkolinnuille) ja monille muille koti- ja lemikkieläimille.

Siemenet ja öljy ovat helppokäyttöisiä ja maittavia.

Siirry verkkokauppaan